4 Mayıs 2012 Cuma

PUANTİYE AŞKINA...


   SİZLERLE BİR KAÇ BİRŞEY PAYLAŞMAK İSTEDİM  1. RESİMDE GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ ŞİRİN TAKIMI  KÜTAHYA PORSELENDEN ALDIM 2 .RESİMDEKİ TAKIMIN İSE BULAMADIM. AMA ÇOK GÜZEL NE SİTEDE NE DE MAĞAZADA BULAMADIM. BURSA DIŞINDA DA ARAŞTIRDIK AMA YOK KISMET DEĞİLMİŞ.  GÜNLÜK KULLANMAK İÇİN ALDIM  AMA İNSAN KIYAMIYOR  MİSAFİRLİK TAKIMLARIMDA ÇOK HOŞ AMA  BUNUN KADAR DEĞİL. ZATEN PUANTİYE SEVDAMI HERKES BİLİR BU TAKIMLA BİR KEZ DAHA HATIRLATMIŞ OLDUM  ŞİMDİ DE   GÜNLÜK  ÇATAL BIÇAK TAKIMI ARIYORUM  BERNARDO'DA BULDUM AMA RENK SEÇENEĞİ YOK ARIYORUM  . YEMEK TAKIMI İLE  İLGİLENENLER OLURSA www.porselensepeti.com DAN BAKABİLİRSİNİZ SİTEDE FİYATI 188 MAĞAZADAN 135 LİRA YA ALDIM FİYAT FARKI VAR   NEYSE  BU ARALAR HEP BİR ŞEYLER ÖNERİR OLMUŞUM E YAPAYIM  BİRİLERİNE BELKİ FAYDAM OLUR.  HERKESE MUTLU HAFTA SONLARI DİLİYORUM...

3 yorum:

  1. ilk takım daha güzelmiş ben de puantıye desenlerını cok sever ve kullanırım. güle güle mutlulukla kullanın canım.

    YanıtlaSil
  2. en güzel takımı almışsın:) diğeri olmasada olur şimdilik:) çok severim ben de puantiyeyi, beğendim sarı puantiyeliyi. mutlu günlerde kullan.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Puantiye ben de çok severim çok güzel bir takım almışsın güle güle güle kullan :)

    Ya bişi dicem kaçırdığım tüm postlarını okudum da İzmire gelicem diyordun geldin mi merak ettim öle post göremedim onu arıyom deminden beri :)

    YanıtlaSil