30 Kasım 2013 Cumartesi

Neler yaptım neler!

 
 Nereden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum. Günlerim o kadar yoğun geçiyor ki, eskiden ne çok vaktim varmış diyorum.  Aslında  değişen bir şey yok;  fakat tempo yoğun.  Eskiden de  aynı işlerle uğraşıyordum fakat hiç paylaşmıyordum. Artık ufak tefek paylaşsam diyorum...  Bunlar bazıları... Belki sizlere fikir olur.  Bazen sipariş üzere de çalışıyorum, ama çoğunlukla hediye... Kızıma   farklı bir şeyler yapmayı seviyorum.
 

  Kızım "tilki"yi çok seviyor; bu modeli özellikle onun için ördüm.
  

 
 Bu cup cake  benim favori modelim.  İnsanın yiyesi geliyor ama değil mi?!


 Ve  ayrıca size, keşfettiğim 2 siteden bahsetmek istiyorum ki  bakarken  kendimden geçiyorum. İlk olarak "Herdekora" sitesini mutlaka ziyaret edin. Bunlar ürünlerden bir seçme. O kadar güzel bir ambalajla geldi ki çok şaşırdım. En küçük bir ürün dahi özenilerek paketlenmişti,  bayıldım. Bu ara meleklere  ilgi duyuyorum. Daha kaç tane olacaklar merak içerisindeyim. Kuşları seviyorum. Peçete halkalarımı kullanmaya kıyamadım daha. Tombik kuşlarım benim. Ağaçlarım  simliymiş,  alırken farkına varmadım. Simli, pullu  ve kalpli hiçbir şeyden hoşlanmam. Ama bu meseleye de bir çözüm buldum: boyadım, çok daha güzel oldu.
 Diğer site ise benim gibi "ıvır -zıvır" sevenlerin bayılacağı bir site: "http://www.ibeking.com" Ürünlerim eve gelmiş, eşim  açmış. O mutluluğu ben yaşayamadım diye üzüldüm açıkçası. Kısmet bir dahaki siparişlere diyelim.  Bantlarım ve Stampa  Mühürlerim.   Onlar benim canım.  Şu evler nasıl tatlı. Siteye bakıp yakından görebilirsiniz.  Ben oldum olası "ıvır-zıvır" severim;  bizde  genetik bir durum bu, annem de seviyor. Onda ne varsa aynen huy olarak bende de var. Mutfak  eşyası  durumumuz oldukça vahim.  Neyse konuyu dağıtmayalım.

   Bu da çok yakın  bir arkadaşıma  hazırladığım kına süsleri.  Bir de arada  yaptıklarım var ki fotoğraf çekmeyi unutuyorum; daha öncede söyledim,  fotoğraf konusunda pek başarılı değilim. Sırf biraz alışayım diye Instagram'a üye oldum. Staj yapıyorum...
Bir de bu ara şeker hamurlu işleriyle uğraşıyorum; en kısa zamanda  onlarla ilgili paylaşımda da bulunacağım. Neyse,  neler yapıyormuşum, yapmışım, sizler de öğrenmiş oldunuz.  Aaaa  bu arada ben bir de kursa gidiyorum: resim kursuna. Çok iyi geliyor insana. Arada strese girmiyor değilim yapamıyorum diye, ama genel olarak şu an için her şey yolunda.  Eeeen kısa zamanda görüşelim, umarım...

1 yorum: