10 Mayıs 2014 Cumartesi

GÜL YAPRAĞI KADAR NARİN, KOKUSU KADAR FERAH: NOB ASETONSUZ OJE TEMİZLEME MENDİLİ

 Bu sefer size  çok pratik bir üründen bahsetmek istiyorum.  Siz de ojeniz  kurumadan  gezmeye mi  çıktınız, aceleniz mi var?  Ama bazı ojeler var ki inatla kurumuyor ve sonuç olarak bozuluyor.  Ki ben ojem azıcık bozulduğunda hemen çıkarmalıyım. Bu durumda yanımda kocaman aseton tasıyamam. 

   "Nob  Asetonsuz  Oje Temizleme Mendili" hemen imdadımıza yetişiyor ki, ben şahsen pratik olan herşeye bayılıyorum. Yormuyor insanı. Ojeniz kaç kat olursa olsun, en fazla 2 mendil yeterli oluyor.
 
  O kadar  güzel bir yapısı var ki, gercekten ince bir gül yaprağı kadar narin ve gül kadar ferah bir kokuya sahip. Üstelik  asetonsuz olması ve tırnakları  nemlendirici  bir özelliği sahip olması da artısı.
 
 Paketin içinde 30 tane mdendil var.  Uzun bir süre  kullanabilirsiniz  ve mendil ile ojeleri sildikten sonra tırnak üzerinde hafif  yağlı bir tabaka kalıyor; yani tırnakları kurutmuyor. Ben oldukça memnunum ve sürekli alınacaklar listeme yerleştirdim. Üstelik birçok çeşidi var.  Benim gibi bir oje severseniz,  kesinlikle çantanızın  vazgeçilmezi olacak.  Daha ayrıntılı bilgiye sahip olmak isterseniz, "http://www.rapunzelstore.com/" sitesini ziyaret edebilirsiniz.

3 yorum: