MALZEMELER 2 Su Bardağı pilavlık bulgur 1 adet soğan 3 adet domates 2 adet kırmızı biber 5 adet yeşil biber 1 çorba kaşığı salça 1 su bardağı et suyu Tuz, sıvı yağ 2 su bardağı su HAZIRLANIŞI Tencereye sıvı yağ ve doğradığımız yemeklik soğanı ekliyoruz; sonra küp küp doğradığımız kırmızı biberi, yeşil biberi ilave ediyoruz. Biraz kavurduktan sonra domatesleri ekliyoruz. Sonra sebzelerin üzerine 2 su bardağı pilavlık bulguru ilave ediyoruz. Üzerine 1 çorba kaşığı salça, gereği kadar tuz ve 1 su bardağı et suyunu ilave ediyoruz. 2 su bardağı sıcak su ekleyerek de pilavı pişiriyoruz. |
YEMEK, ALIŞVERİŞ, KOZMETİK, HOBİ: AKLINIZDAN GEÇEBİLECEK, MİDENİZE DÜŞEBİLECEK HERŞEY...
8 Ağustos 2011 Pazartesi
SEBZELİ BULGUR PİLAVI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder