2 Temmuz 2012 Pazartesi

BENİM ESKİLERİM ONUN CİCİLERİ :))



 HEMEN BU CİCİ PABUÇLARIMIZI YENİ ALDIK   MOTHERCARE DE  %50 İNDİRİM VAR KAÇIRMAYIN ÇOK ŞİRİN ŞEYLER VAR  HATTA BİZ BİRÇOK ŞEYİ KAÇIRMIŞIZ  ÖZELLİKLE PEMBE AYAKKABILAR ÇOK GÜZEL YIKABİLİYORUM  . KIZIMA AYAKKABI BULMAK ÇOK ZOR ÇÜNKÜ HALA 18 NUMARA GİYİYOR 15 AYLIK OLDU AMA AYAKLARI MİNYON KENDİ DE MİNYON AMA BOYU ÇOK UZUN AMAAANNN BULMACA GİBİ OLDU  İLGİNÇ BİR  ÇOCUK İŞTE.  NEVRESİM TAKIMI 30 YILLIK  BENİM TAKIMIM ANNEM SAKLAMIŞ Kİ DAHA NELER NELER VAR BENDEKİ EŞYALARLA  5 ÇOCUK BÜYÜR . AİLENİN TEK ÇOCUĞU OLDUĞUM İÇİN  BENDEN SONRA   KİMSE KULLANMAMIŞ  MAMA TAKIMIDA  BENİM  NASIL DA YENİ DURUYOR  ÇATAL KAŞIGI  VE YUMURTALIĞI KAYBOLMUŞ O KADAR  ŞİMDİ KIZIM KULLANIYOR İLERLEYEN GÜNLERDE  BENİM ANTİKALARDAN YİNE PAYLAŞIRIM ...

3 yorum:

  1. Sizinkileri saklamakla ne kadar da iyi yapmış anneniz. İki kuşağın aynı eşyaları kullanması harika birşey keşke hepimiz yapabilsek.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ayyy çok hoşlar yavrun iyi günler de güle güle kullansın. Annesi sen de annen gibi iyi sakla yenileri anlarsın yaaa:))) mutlu günler..

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,
    kot rengi ayakkabınız da harika gözüküyor hemen bende kızıma almam lazım.Sizin cicileriniz de çok şık benimde evimde benden kalan arabam,triko şortum,triko şapkam vb. eşyalarım var çok değişik bir duygu.
    Kızınız güle güle kullansın.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil