2 Kasım 2012 Cuma

İNDİRİM VAAAARRRR!!!! AAA NE BAĞIRIYORSAM DELİ MİYİM NEYİM?




 Canım bloğum, seni ne kadar ihmal etsem de bana hiç sitem etmiyorsun. Aslında bir dilin olsa söylemediğin kalmaz, biliyorum, ama neyse...  Bu aralar blog ödülleri veriliyormuş, en tembel blogger ödülü de bana gelecek kısmetse.  İşin şakası nedense ben  bir türlü yazamadım. Sebep: sürekli geziyorum. Gerçekten leyleği havada gördüm. Desenize, ee neden bir tane bile resim yok. O zaman söz yarın bir gezi postu geliyor. Hemen konuya geçeyim. "Esse"de  bütün ürünlerde %50 indirim var. Bakın gerçekten kaçırırsanız pişman olursunuz. "Esse"den aldığım bu güzel  ürünler benim gözüme kestirdiklerim.  "Happy" yazılı biblo ile uzun zamandır aşk yaşıyordum ve bugün onu aldım artık. Benim  daha önce alamadığım bir tane vardı ve deforme olmuştu. Açıkçası 28 lira yıpranmış bir ürüne vermek istemedim, ama bugün artık almalıyım diye gittim. Eski olsun benim olsun dedim. Mağaza görevlisine sordum, elinizde  başka var mı  diye. Olmadığını söyledi, ama tam o esnada  başka bir görevli, ben bir depoya bakayım dedi ve elinde paketle geldi. Nasıl sevindim, kızın boynuna sarılacaktım.  Ve  de 14 liraya aldım,  çooook mutlu oldum. Kısaca hikayem bu. aslında daha uzun anlatırdım ama:))))  Kupalar da şahane, yakında evim kupa müzesine dönecek; nedeni şu ki, eskileri de atmıyorum, yer kalmadı. 
 
  Bu da "C&A" mağazasının indirimden. Nedense ben takılarımı  genelde oradan alıyorum. Ama çok şekerler  ve bunlar da indirimden yakaladıklarım. Hiç bir şey kalmamış, ama siz yine de en yakın mağazaya bakın derim.
Ve gece gece yediklerim diyorum, konuyu bağlıyorum. Tarifim  yine çok basit, bildiğiniz  paçanga; ama ben her zaman sucukla yapıyorum,  pastırmayı pek sevmem  ve kızartma da ağır geldiği için, fırında pişirmeyi tercih ediyorum. Son derece lezzetli oluyor.

MALZEMELER
3 YUFKA
2 DOMATES
6  TANE BİBER
YARIM KANGAL SUCUK
1 SU BARDAĞI KAŞAR PEYNİRİ
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
BİRAZ SIVI YAĞ
1 YUMURTA SARISI

 HAZIRLANIŞI
 BÜTÜN MALZEMELERİ KÜP KÜP DOĞRAYIP HARMANLIYORUZ. SÜT VE SIVIYAĞ KARIŞIMINI YUFKALARIN ARASINA SÜRÜP HARCIMIZDAN  EKLEYEREK  GÜL BÖREĞİ ŞEKLİNDE SARIYORUZ. ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜREREK 190 DERECEDE PİŞİRİYORUZ.
BU ARADA YİYORUZ İÇİYORUZ, AMA BUNLAR KİLO OLARAK DÖNÜYOR. BAK SONRA DEMEDİ DEMEYİN. TAMAM TAMAM, İYİ Kİ SÖYLEDİN BİZ BİLMİYORDUK, DİYENLER VAR...  SUSTUUUMMM.

1 yorum:

  1. Harika olmuş ellerinize sağlık :) Tam yarın kahvaltıya yapmalık :)

    YanıtlaSil