20 Mayıs 2013 Pazartesi

EKS MUTFAK BURSA'DA ...










Eks Mutfak'tan aldığım davet üzerine Bursalı Blogerler olarak Eks Mutfak Bursa şubesinde "Norveç Deniz ürünleri Pişirme Teknikleri ve tadım workshop"unda  çok eğlenceli bir gün geçirdik .
Norveç'ten gelen ünlü şef Jostein Methus bizlere lezzetli balık yemekleri pişirme tekniklerini öğretti. Her zaman ki  gibi kızımın yaramazlıklarıda bize eşlik etti. Bir süre  anne annesiyle  vakit geçirdi de bende rahatladım . Herşeye rağmen  güzel  bir gündü  en kısa zamanda  farklı  etkinliklerde bulunmak için  sabırsızlanıyorum . bu keyifli gün için buradan tekrar Eks Mutfak Bursa Şubesi personeli ve şef Bülent Çalışkan'a teşekkür ediyorum

4 yorum:

  1. Canım günaydın çok zor ve uğraşlı inşallah başarabilirim öpüyorum..

    YanıtlaSil