Eks Mutfak'tan aldığım davet üzerine Bursalı Blogerler olarak Eks Mutfak Bursa şubesinde "Norveç Deniz ürünleri Pişirme Teknikleri ve tadım workshop"unda çok eğlenceli bir gün geçirdik .
Norveç'ten gelen ünlü şef Jostein Methus bizlere lezzetli balık yemekleri pişirme tekniklerini öğretti. Her zaman ki gibi kızımın yaramazlıklarıda bize eşlik etti. Bir süre anne annesiyle vakit geçirdi de bende rahatladım . Herşeye rağmen güzel bir gündü en kısa zamanda farklı etkinliklerde bulunmak için sabırsızlanıyorum . bu keyifli gün için buradan tekrar Eks Mutfak Bursa Şubesi personeli ve şef Bülent Çalışkan'a teşekkür ediyorum
Canım günaydın çok zor ve uğraşlı inşallah başarabilirim öpüyorum..
YanıtlaSilbu işinde üstesinden geleceğine eminim...
Silhoş bir buluşma olmuş
YanıtlaSilevet sizi de aramızda görmek isteriz...
Sil