22 Nisan 2014 Salı

BURSALI BLOGGER BULUŞMASI

Herkese merhaba. Uzun bir aradan sonra yine burdayım. Aslında blogumu çok özlüyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum ve daha önce de dediğim gibi Instagram yok mu, ah o Instagram  beni alıkoyuyor.  Yine de bazılarına kızıp da,  blogger da değilim blog da yazmıyorum diyorum;  gavura kızıp oruç bozmak gibi.  Niye böyle yaptım bilmiyorum. Kızgınlığım geçti gibi. Bu arada  ben Bursalı blogger değilim, bloggerım.  Aslında sadece günlük tutuyorum o kadar.  Ama  tabii ki  bir önceki yazıma  o kadar güzel dönüşler oldu ki, kimisini yayınlamadım.  Sanki dertleştik gibi yazışmalarda.  Çok sevindim. Yazmayı bırakma, küsme diyenler de oldu. Ve güzel, yürekli tatlı insanlarla tanışamama da vesile oldu o yazım. Neyse, bir  etkinliğe  katıldım  ve hepsini tanıdığım için mutluyum. O kadar güzel vakit geçirdik ki  GERÇEKTEN  sıcak ve beni anlayan insanlarla olmaktan keyif aldım.



Buluşmamızda  bizleri yalnız bırakmayıp  yanımızda olan sponsorlarımıza çok teşekkür ederim. Hepsi birbirinden güzel  hediyelerdi  ve bizi  konuk eden  "KAFEPEREST"e (http://www.kafeperest.com.tr/) güzel ikramları için ayrıca teşekkür ediyorum.


Kafede  ilk olarak bu afiş göze çarpıyordu. Bu arada halayın başını çeken benim.  Çok  seker bir tasarımdı.   Hazırlayan:
Ema Parti Tasarım
 
Günün sürprizinde,  Young Blood markasıyla Make-up Artist Tevfik Bozdağ vardı. Bu etkinlikğe katılarak bizlere makyaj ile ilgili ip uçları verdi. Meğer ne zormuş makyaj! Bir tablo gibi uğraşmak gerekmiş. Ben: hafif bir göz makyajı, bitti.
 
 
 

 Tevfik Bey'in bizlere hediyeleri  özellikle kaleme bayıldım (youngblood).
 Bargello'nun  inanılmaz güzel oda kokusu. Vanilyaya her türlü bayılıyorum (http://www.bargello.com.tr/).  

EKOZ KOZMETİK  yine oda kokularımızdan biri.  Menekşe  kokusunu  annem  benden önce aldı:  çok sever de  kendisi (http://www.ekozkozmetik.com/).  

Tablo  yapmak da almak da benim işim. Her ne kadar  resimle uğraşsamda yetenek de bir yere kadar değil mi!  Duvarlar boş kalmasın istiyorum (http://www.pluscanvas.com/).

WATSONS  sen beni öldüreceksin.  Mağazaya gittiğimde kendimi kaybediyorum.  Bize yeni ürünlerinden hediye  göndermişler. Bayıldım.

İPEK  bize ihtiyacımız olabilecek herşeyi göndermiş daha ne olsun (http://www.ipekpamuk.com.tr/).  



    Makyaj temizlemek kabus gibidir.  Temizlemeyi kolaylaştıran  ürünlerden biri,  mutlaka deneyin (http://www.cyrene.com.tr/).

RAEN  bize gül özlü hidrolat toniklerinden göndermiş.  Pek bir memnun oldum. Cildim için tonikten  başka  bir ürün kullanmamaya çalışıyorum (http://www.raen.com.tr/). 


  ALDİDO  BENİM  saçlarıma düşkülüğümü  biliyor olacak ki,   maşayı  hediye göndermiş.  Siz de benim gibi  doğal dalgalar  yaratmak istiyorsanız (http://www.aldido.com/). 




FRESH'N SOFT  bize  oldukça pratik ürünler göndermiş.  Özellikle  makyaj temizleme mendilleri  imdadıma yetişiyor (http://www.freshnsoft.com/).


 LOTUS KİTAP   benim vazgeçilmezim. Keşke daha çok zamanım olsa (http://www.lotuskitap.com/).


 DOA, bir  arkadaşımın denediği ve memnun kaldığı,  benim ise henüz  daha  deneyemediğim bir üründü. Çantası da çok şık, söylemeden geçemiyeceğim.
En kısa zamanda  denemeli  (http://www.doakozmetik.com/). 

ORGANIQUE  daha  önce hiç kullanmadığım bir üründü, şimdi deneme firsatı bulacağım (http://www.organiqueonline.com/).

 
Tatlı bir koku. Siz de  tarzınıza uygun  kokulara bir göz atın derim (http://www.ixoraparfum.com/).  

RAPUNZEL'in  göndermiş olduğu bu asetonsuz oje temizleme mendilleri tam çantalık. Acil durumlarda birebir. Bayıldım (http://www.rapunzel-hair.com).
Yine daha önce denemediğim bir ürün: saç  maskesi. Sonuçları sizlerle paylaşırım.

 Çikolata  pek sevmesem de,  bu gerçektem lezzetliydi.  İçindeki krokan parçaları ne tatlı şeysin sen öyle. Acaba burcumdan dolayı mı  kiiii?  Ben bir teraziyim. Sitede neler var. Anneler günü geliyor, bakın  benden söylemesi (http://www.chocchic.com/default.asp).  
 Ve arkadaşlarımızla yaptığımız çekiş sonucu bana çıkan ürün. Aryıldız zaten annem için vazgeçilmez markalardan ( http://www.aryildiz.com/).

Tevfik Bozdağ - Tevfik'in Makyaj Fırçası
İnci - White Pearl
Büşra - Büşra Genç

2 yorum:

  1. Yaaa canımsın Mügem :)) Sen dünyalar güzeli bi yavruck doğurmuşsun ben daha ddoğurmadım iyisin iyi takma şu kilolarını aaa :) öpüyorum kocaman :)

    YanıtlaSil
  2. Bursa Blogger bulusmasini bir kac blogda daha okudum ve cok hos kareler gercekten, güle güle kullan tüm ürünleride :)

    YanıtlaSil