7 Temmuz 2013 Pazar

NEGRO NEYİMİZE YETMİYOR ANLAMADIM Kİ? :)))




Bu aralar sıcak beni oldukça yoruyor. Bir de üzerine Maya. Ne yapacağımızı şaşırdık, hep dışarıdayız, parkdayız. Yemek derseniz hafif şeyler yiyerek günler geçiyor. Bu aralar çok kitap okuyamıyorum. En son bunu bitirdim. Şimdi başka bir kitaba başladım:  "İmza Kızın"  adlı kitabı da okumanızı öneririm. Ben okudum mu? Hayır. Pek psiklojik olarak hazır değilim, ama harika bir kitap olduğunu çok duydum.



Bu da kızımla ilk oyun hamuru denememiz. Annem, ben ve kızımın kavga ederek, birbirimizi kandırarak,  hamurları birbirimizden çalarak yaptığımız eserler.  Ben ve annem çok eğlendik. Kızım hakkında aynı şeyi söyleymeceğim. Hep elimizden almaya çalıştığı için sürekli tedirgin bir haldeydi kuzum.

 
 Bir de şu var ki, çocukluğumdan beri en sevdiğim bisküvi  "Negro"dur. O nasıııl bir tatdır öyle; bir de çikolatalısı çıktı ki çokk güzeldi, rüyalarıma giriyordu; ama artık  bulamıyorum. "Eti"ye mail atıp akibeti hakkında bilgi alacağım. Neyse, konu şu: herkesin dilinde bir "Oreo"dur gidiyor, anlamadığım olay, ne var bu "Oreo"da. "Migros"ta satış sunuldu, hem çikolatalısını hem bisküvisini aldım; ama inanın "Negro"nun yanına bile yaklaşamaz. "Negro" sen bitanesin... canııııımmm benim...

6 yorum:

  1. Ah benim de kızım sağ salim dünyaya gelse büyüse de biz ded oyun hamurları ile oynasak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin neler yapcaksınız bak hızına yetişemiyeceksin

      Sil
  2. canim bundan Azerbaycanda-bakida coxdu her yerde var,ben de cok severim neqroyu,cok lezzetlidi

    YanıtlaSil
  3. ben yurtdışında yemedim o sebeple tam olarak bilemiyorum ama bizde migrosta satılan oreo'ların yurtdışındakilerin yanından bile geçemeyeceğini söylüyor yurtdışından oreo yemiş arkadaşlar. acaba bize kalitesiz versiyonları mı geldi acaba, zira bu haliyle negro on basar oreo'ya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olabilir yurtdışında bir çok ürün türkiyeden farklı ama oreo'nun başka hiç bir yerde satışı yok diye biliyorum herhalde orjinaldir diye düşündüm.

      Sil