1 PAKET TUZSUZ ETİMEK
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 SU BARDAĞI UN
1 LİTRE SÜT
1 PAKET VANİLYA
100 GR MARGARİN
1 PAKET ÇİKOLATA SOSU
1 PAKET KREMSANTİ
1 BUÇUK YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
HAZIRLANIŞI
SÜTÜ, UNU, TOZ ŞEKER, VANİLYA, MARGARİNİ VE NİŞASTAYI MUHALLEBİ KIVAMINA GELİNCEYE KADAR KARIŞTIRARAK PİŞİRİN. SOĞUYAN MUHALLEBİYE TOZ KREM ŞANTİYİ EKLEYİP MİKSERLE ÇIRPIN. MUHALLEBİNİN İÇİNE KÜÇÜK PARÇALARA AYIRDIĞINIZ ETİMEKLERİ EKLEYİP TARİFE UYGUN PİŞİRDİĞİNİZ ÇİKOLATA SOSUNU DÖKÜP, BİRKAÇ SAAT DA DOLAPTA BEKLETİP SERVİS EDEBİLİRSİNİZ. AFİYET OLSUN.
ellerinize sağlık.Çok güzel görünüyor.
YanıtlaSil